De voordelen van prefab badkamers


Alle voordelen op een rij van prefab badkamers van HPB

Vele mogelijkheden ongekende variatie in modellen


Bij HPB zijn vele modellen denkbaar. Groot of compact. Liever luxe of eenvoudig? Met tegels of zonder tegels? Strak zwart of liever een andere kleur. Kortom, op basis van uw wensen en behoeften maakt HPB badkamers op maat.

Kennis en ervaring


Bij HPB werken vakmensen met jarenlange ervaring in de hotel-, afbouw-, en verwarmingssector.

Korte bouwtijd


Het verkorten van de bouwperiode is één van de grootste pluspunten. In zeer korte tijd bouwt HPB een badkamer volledig op maat, zodat bij keuze voor prefab drie maanden tijdwinst op de bouwperiode kan worden gerealiseerd.

Normaliter zijn er bij de nieuwbouw/renovatie van een badkamer een elektricien, loodgieter of tegelzetter betrokken. Deze disciplines zijn lang niet altijd efficiënt op elkaar afgestemd. Bij HPB produceren wij de prefab badkamers die na aansluiting direct gebruiksklaar zijn en die in één keer binnen de wanden geplaatst worden. Het gevolg? HPB kan twee maanden na opdracht de eerste badkamers al volledig op maat afleveren en eventueel al op de bestemde plaats afleveren en plaatsen. In onze fabriek in Ede ligt de productie snelheid van de badkamers vele malen hoger dan op de bouwlocatie zelf. Op deze manier wordt er buitengewoon efficiënt geproduceerd. Dit scheelt aanzienlijk in uw budget.

Duurzaam


HPB is zich bewust van de inzet van duurzame materialen en past deze waar nodig toe.

Degelijk en kwalitatief materiaal


HPB werkt met gelaste solide kooiconstructies van deugdelijk materiaal. Deze kooien worden op maat gemaakt van gelaste stalen kokerprofielen.

De prefab badkamers worden in Nederland geproduceerd. Een product waar vakmanschap bij komt kijken. De badkamer van HPB is erg solide uitgevoerd, waarbij wordt voldaan aan alle geldende normen en eisen.

Prijs


HPB biedt scherpe, concurrerende prijzen door een efficiënt inkoopbeleid en een kort productieproces.

Flexibiliteit


Bij HPB wordt er geproduceerd in een flexibele werkomgeving, waarbij de medewerkers van elkaar weten wat er gebeuren moet. Alle werkzaamheden vinden plaats onder één dak, zodat de lijnen kort zijn.

Totaalpakket


HPB biedt een groot totaalpakket. Van elektra, sanitair, verwarming tot montage. Alles onder een dak. HPB ontzorgt hiermee de aannemer.