Over HPB prefab badkamers


HPB vervaardigt prefab badkamers in een groot aantal maten, die op vele manieren kunnen worden uitgevoerd. Hierbij kun je kiezen tussen diverse soorten tegels en verschillende sanitair-uitvoeringen.

Onze specialisatie

HPB is gespecialiseerd in het op maat produceren van prefab badkamers voor hotelketens (internationaal), studentenhuizen, cruiseschepen, zorginstellingen en ziekenhuizen. Branches en doelgroepen verschillen. Dit betekent dat de wensen van de opdrachtgevers, de architecten en de doelgroepen nauwkeurig - tot in de kleinste details - in kaart worden gebracht. Van aangepast sanitair voor minder validen, een luxe uitvoering voor een hotelkamer tot een compacte en eenvoudige badkamer voor studenten? Van ieder model kunnen varianten worden aangeboden.

De focus ligt in de goede uitvoering van de gelaste stalen constructie van de badkamers. Daarnaast werken we betrokken en persoonlijk aan de projectbegeleiding voor de opdracht en daarna vanaf de opdracht samen met de opdrachtgever tot een goede en juiste oplevering.

Werkwijze Onze manier van werken

HPB start altijd met een persoonlijk onderhoud. Hierin staat de klant centraal. Wat zijn uw concrete wensen? Welke afmetingen zijn er? Wie is de doelgroep? Deze wensen brengen wij nauwkeurig in kaart.

U kunt in onze fabriek diverse modellen komen bekijken. Vervolgens stellen wij een scherpe offerte op. Dan maken wij op uw verzoek een mockup van de gewenste badkamer. U moet immers een duidelijke voorstelling van de prefab badkamer krijgen. Wij zijn dan ook van mening dat dit alleen mogelijk is door het visueel te maken.

Actuele referenties
380 prefab badkamers voor The Student Hotel Bologna (Italië)
The Student Hotel heeft het voormalige telecomgebouw in Bologna,...
Lees meer

108 prefab badkamers voor de appartementen aan het August Allebéplein Amsterdam
Aan het August Allebéplein in Amsterdam ontwikkelt Ten Brinke Broers...
Lees meer

Vele mogelijkheden
Bij HPB zijn vele modellen denkbaar. Groot of compact. Liever luxe of eenvoudig? Met...
Lees meer
Korte bouwtijd
Het verkorten van de bouwperiode is één van de grootste pluspunten. In zeer korte...
Lees meer
Duurzaam
HPB is zich bewust van de inzet van duurzame materialen en past deze waar nodig toe.
Lees meer
Prijs
HPB biedt scherpe, concurrerende prijzen door een efficiënt inkoopbeleid en een kort...
Lees meer
Al onze voordelen op een rij